Maioneza de pufuleti

de VERONICA2607 in Sosuri, 10 Mar 2012 | 28107 vizualizari

 

Am auzit de multe maioneze de post ...de cartof...de fasole...de faina...de lapte din soia...si din pufuleti...reteta despre care mi se spunea ca nu-i buna si are aspect urat....dar am incercat toate retetele si nu mi-a placut decat una...cea de pufuleti

 

INGREDIENTE

  • 45 gr pufuleti (punga mica)
  • 100 ml ulei
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • sare
  • piper
  • 1 lingura mustar
  • 3 linguri apa rece
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza de pufuleti:

    Se maruntesc pufuletii, se umezesc cu cele 3 linguri de apa si se amesteca bine cu o lingura de lemn, se adauga mustarul si se freaca cu uleiul ca si la maioneza de oua, se adauga zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza de pufuleti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Aurelia 07_07 1

11.03.2012, 19:27

MIUTA 1

11.03.2012, 20:24

Super idee am pus reteta la favorite,imi place

iry-gabriela 1

12.03.2012, 05:51

am bagat-o la favorite am auzit de ea dar nu am preparat-o









































































COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

ieri la 18:56

Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate

ieri la 18:51

Cartofi gratinați cu gorgonzola

ieri la 18:43

Rulouri cu nectarine și gorgonzola

ieri la 09:09

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Maioneza de post