Mancarica de vinete cu rosii

de lucy2002 in Mancaruri de post, 23 Apr 2019 | 3610 vizualizari

 

Este o reteta foarte simpla, rapida si gustoasa. Se poate servi pe o felie de paine la micul dejun, cu mamaliguta ca felul doi si merge foarte bine ca garnitura langa o felie de carnita. Se poate servi atat calda cat si rece.

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 4 rosii
  • 3 cepe
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de vinete cu rosii:

Ceapa curatata si tocata marunt se pune la calit intr-o cratita cu ulei.

Vinetele spalate, curatate de coaja, se taie in bucatele potrivite si se adauga peste ceapa calita. Adaugam sare, piper si amestecam. Lasam pe foc sa fiarba cu capacul pus pe oala pentru 7-10 minute, dupa care adaugam rosile curatate de pielite si taiate cubulete. Amestecam, condimentam si potrivim de gust si mai lasam pe foc pana sunt fierte legumele. La sfarsit adaugam mararul si oprim focul.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de vinete cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

pe 13.06 la 18:56

Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate

pe 13.06 la 18:51

Cartofi gratinați cu gorgonzola

pe 13.06 la 18:43

 Varza noua cu sorici ( si altele )

pe 13.06 la 14:45

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Parjolute vegetariene de post (falafel)