Melci cu mere

de Miha in Dulciuri, 14 Apr 2009 | 8885 vizualizari

 

Melci cu mere, gustosi, a la Miha.

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat de foietaj
  • 4 mere
  • 4 linguri de zahar
  • 1 lingurita scortisoara
  • 50 g unt
  • 1 ou pentru uns
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci cu mere:

Merele le calim putin, impreuna cu untul, zaharul si scortisoara.

Dupa ce s-au racit se repartizeaza uniform pe foaia de foietaj si se ruleaza.

Cred ca ar fi mers rulat si mai strans de atat.

Dupa ce am terminat operatiunea de rulare, cu un cutit bine ascutit taiem felii de cca 2 cm latime.

Asezam feliile in tava, le ungem cu ou si dam la cuptor pentru aproximativ jumatate de ora.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Miha 1

27.03.2009, 15:39

Flori,cate "ciocanele" sa fie?

Flori 1

27.03.2009, 18:05

Oana, lasa ,ma, voi ascundeti paharele, ca eu beau din sticla!

Miha, nu stiu, ma, cat te lasa inima, numai sa tii cont ca eu is mai tematoare din fire...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

ieri la 18:56

Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate

ieri la 18:51

Cartofi gratinați cu gorgonzola

ieri la 18:43

Rulouri cu nectarine și gorgonzola

ieri la 09:09

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Prajitura pufoasa cu mere