Mucenici cu cacao la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de MotanLaOale in Multicooking, 10 Mar 2020 | 2056 vizualizari

 

Nu stiu unde am vazut si am zis sa incerc deoarece sa fac repede la Multicooker.

 

INGREDIENTE

  • 200 g mucenici uscati
  • 250 g zahar
  • 50 g cacao
  • 2 litri apa
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 1 fiola esenta de rom
  • coaja rasa de la o lamaie
  • un praf de sare
  • nuca macinata
  • scortisoara
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mucenici cu cacao la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

Se pune in vasul aparatului Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune praful de sare, zaharul si cacaua, se amesteca si se adauga si apa.

Se inchide capacul, se inchide supapa de presiune, se seteaza pe modul MANUAL si timpul 5 minute.

Cand se termina programul se elibereaza aburii, se deschide capacul si se pun mucenicii si coaja rasa de lamaie.

Se seteaza din nou modul MANUAL pentru 4 minute.

La final se lasa aparatul sa elibereze singur presiunea (20 de minute), apoi se deschide supapa de abur si se ridica capacul.

Se pun aromele de vanilie si rom.

Se sevesc cu nuca si scortisoara puse deasupra in farfurii la servire.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mucenici cu cacao la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de rata cu varza rosie calita la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune