Ochelari din foietaj cu Nutella

de nadea68 in Dulciuri, 5 Apr 2014 | 7282 vizualizari

 

Rapid si bun ...

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj proaspat (300 g)
  • 4-5 linguri nutella
  • zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ochelari din foietaj cu Nutella:

Aluatul foietaj il scoatem din frigider si-l lasam 15 minute la temperatura camerei.Daca aveti foietaj congelat se lasa la decongelat.

Intindem aluatul foietaj pe masa de lucru.

Deasupra intindem nutella intr-un strat subtire sau mai gros,dupa preferinte :).

Rulam foietajul din ambele parti pana la jumatate,cand se unesc.vezi poza.

Taiem felioare foietajul cu un cutit ascutit -1,5 cm,fiecare felie.

Luam o tava de cuptor ,o acoperim cu hartie de copt.

Incalzim cuptorul la 180°

Asezam ochelarii din foietaj pe tava,cu mica distanta intre ele.

Bagam la cuptor 20-30 minute-depinde de cuptorul fiecaruia,pana se rumenesc frumos.

Cand sunt gata ii scoatem,lasam la racit si servim cu zahar pudra :)

 

 

TIPS-URI

1

in loc de nutella se poate folosi dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Ochelari din foietaj cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu ciocolata