Omleta pufoasa cu spanac, rosii si Parmezan

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 19 Iun 2016 | 3440 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 felie de paine din tarate cu seminte
  • ulei de masline
  • 2 oua mari
  • 5 grame Parmezan
  • 1 mana de spanac proaspat
  • sos picant (eu am folosit Tabasco Chipotle)
  • 1 rosie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta pufoasa cu spanac, rosii si Parmezan:

Se prajeste felia de paine.

Se unge o tigaie antiaderenta cu putin ulei de masline si se incalzeste la foc mare.

Se bat ouale cu o furculita. Se toarna in tigaie si se rade branza imediat deasupra. Se impacheteaza in 6 sau 8 sau se ruleaza cu ajutorul unui spatule. 

Se aseaza spanacul pe felia de paine, apoi omleta care se stropeste cu sos picant. 

Se taie rosia felii si se presara cu sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta pufoasa cu spanac, rosii si Parmezan" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

AndrutzaP 1

20.06.2016, 10:25

diaconta 1

20.06.2016, 18:50

ce bun pentru micul dejun

RuxyRux 1

22.06.2016, 23:24

Retetele tale minunate!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu branzeturi si broccoli