Ostropel de pui

de Merisor in Pui, 18 Iul 2012 | 6014 vizualizari

 

Am primit un pui micut de la tara si m-am gandit sa fac ostropel.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui intreg
  • 2 rosii mari
  • 3 linguri ketchup dulce
  • foi de dafin
  • piper
  • oregano
  • cimbru
  • 1 capatana usturoi
  • ulei
  • putina apa
  • 1/2 legatura patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Am spalat puiul, l-am taiat bucati si l-am pus la inabusit cu ulei, putina apa si sare.

Am condimentat cu piper, foi de dafin, oregano putin cimbru si usturoiul maruntit. 

Rosiile decojite, le-am trecut prin robot si le-am amestecat cu ketchup pentru ca erau putin acrisoare, iar noi in general preferam sosurile putin dulci.

Cand puiul s-a patruns si colorat putin am pus rosiile si l-am mai lasat pe foc cca 10 minute.

La sfarsit se pune patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

diaconta 1

19.07.2012, 12:09

imi este in plan dar nu i-a venit randul

gaby_gabytza 1

19.07.2012, 20:44

Irina 1

16.09.2013, 11:43

vreau sa fac si eu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui