Panettone cu crema de branza si fruct kaki

de alldaycooking in Prajituri, 1 Noi 2011 | 11709 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 panettone
  • 200 gr branza dulce de vaci
  • 100 iaurt grecesc (10% grasime)
  • 2 fructe kaki
  • 3 linguri de miere
  • 15 gr gelatina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panettone cu crema de branza si fruct kaki:

Gelatina am hidratat-o in 150 ml apa, apoi am incalzit-o fara a ajunge la punctul de fierbere. Am lasat sa se raceasca gelatina.

Branza de vaci am amestecat-o cu iaurtul si mierea, am mixat-o foarte bine pentru a obtine o crema cat mai fina, am adaugat apoi 1/2 din gelatina topita si am mixat din nou. Am taiat un capac la panettone, cu un cutit am decupat partea pe care am scos-o cu ajutorul unei linguri. Am obtinut astfel partea de jos si peretii minitortului. Jumatate din crema de branza am turnat-o in carapacea de panettone. Am lasat la congelator panetonele pana cand am pregatit a doua crema. 

Am curatat de coaja fructele kaki, le-am feliat si le-am mixat cu restul de gelatina.  Fructele kaki au fost foarte dulci si nu am considerat necesar sa mai indulcesc aceasta crema. Jumatate din crema de kaki am pus-o cu lingura deasupra cremei de branza. Am pus si restul de crema de branza peste cea de fruct si la final restul de crema de kaki. Am asezat deasupra cremei capacul de panettone si am presat usor. Am lasat la frigider peste noapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panettone cu crema de branza si fruct kaki" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gofre subtiri si crocante