Pastai prajite

de geobucataras in Mancaruri de post, 16 Feb 2015 | 5492 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aprox 1 kg pastai sau fasole galbena
  • sare, piper,
  • ulei apa
  • usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai prajite:

Pastaile le curatam de codite,le spalam bine, dupa care le punem intr-o oala la fiert cu putina sare,cand au fiert le scoatem afara le lasam la racit si le taiem in bucati mai mici.Intr-o tigaie punem ceapa la calit in ulei, cand ceapa sa calit punem pastaile, usturoiul pisat si mai lasam cateva min la prajit.Eu am mai pus putina apa si am mai lasat la fiert un  pic ptr ca imi place sa inting in sos, usturoi punem in functie de preferinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai prajite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole pastai pane