Paste Carbonara

de karla in Paste, 9 Sep 2013 | 5580 vizualizari

 

Nu este o reteta originala ,dar eu o ador asa si simteam nevoia de a posta ceva asa ca am prins curaj si ........
Sa nu ma certati ,promit ca am sa fac si reteta originala :))

 

INGREDIENTE

  • 1 plic ideea zilei :spaghete carbonara de la Maggi
  • 400 gr de paste
  • 300 gr de sunca(eu am folosit un parizer pt ca mi-a ramas si trebuia folosit)
  • 300 ml lapte
  • 3 linguri de smantana mai grasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Carbonara:

Am pus apa la fiert cu putina sare si ulei de masline pt paste .

Am fiert pastele.

Am amestecat praful pt sos cu laptele .

Am tocat sunca/parizerul si l-am calit putin.

Apoi am adaugat amestecul de carbonara si l-am lasat sa fiarba.

Dupa ce a fiert putin am adaugat smantana .

Si gata se poate servi .

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se mai pot adauga condimente dupa preferinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Carbonara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu sunca, smantana si cașcaval