Paste cu kaizer si piept de pui la tigaie

de Caty in Paste, 26 Mai 2022 | 5933 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150g șuncă
  • 500g piept de pui
  • 300g spaghete
  • 1,5l apa
  • 50g pasta de tomate
  • 50 ml ulei
  • 1 ceapa
  • 150g parmezan
  • 1lingurita oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu kaizer si piept de pui la tigaie:

Intr-o tigaie adânca am turnat uleiul,kaizerul și am calit până s-a rumenit ușor, am adăugat și pieptul de pui și l-am ținut până a devenit alb. Am adăugat ceapa tăiată mărunt, am pus capacul și am adăugat cate 1-2linguri apa, până s-a înmuiat și ceapa,și carnea. Am adăugat pasta de tomate, sare după gust, piper negru, oregano și amestec de câteva ori până să pun apa. Aduc la fierbere, adaug pastele(in cazul meu, le-am rupt in trei), pun din nou capacul, dau focul la mic și,gata. Mai amestec din când în când, până când pastele fierb și se formează sosuletul. La servire,presar deasupra parmezan ras.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu kaizer si piept de pui la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu unt si piept de pui