Paste cu mere si nuci

de Julie in Mancaruri de post, 11 Mai 2010 | 5412 vizualizari

 

Ceva usor de facut si de post.

 

INGREDIENTE

  • 200g  paste,
  • 2-3 linguri cu nuci macinate,
  • un mar,
  • cateva stafide,
  • o lingura margarina,
  • 2-3 linguri cu zahar,
  • zahar vanilat,
  • un praf de scortisoara.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu mere si nuci:

Se fierb pastele in apa cu sare conform indicatiilor de pe pachet.Eu folosesc paste "Gata" -fierb repede, isi pastreaza forma si nu se lipesc intre ele.Se strecoara de apa si se clatesc cu apa rece.

Se pune o lingura de margarina intr-o tigaie si se pun pastele.Se calesc cateva minute.
Dupa ce s-au calit se pun intr-un bol si se amesteca cu :zaharul,stafidele,zaharul vanilat,marul dat pe razatoarea mare,scortisoara si nucile.

TIPS-URI

1

Sunt bune si calde si reci.Convinge-te si tu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu mere si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

silvi0ara 1

11.05.2010, 11:43

O asa combinatie nu am mancat niciodata.Cred ca e buna la gust.

lia maria 1

11.05.2010, 14:16

Foarte bune si mie imi plac

Julie 1

20.05.2010, 10:09

Sunt bune rau , va garantez!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti aglio,oglio&peperoncino