Peste afumat la cuptor

de gaby_gabytza in Peste, 7 Mar 2019 | 5758 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pești afumati
  • 2 rosii medii
  • 2 cepe
  • 150 ml ulei
  • 2 lg bulion
  • apa
  • condimente pește
  • sare
  • boia de ardei dulce
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste afumat la cuptor:

Spalam peștii si ii curatam daca e cazul, eu i-am afumat acasa asa ca erau deja curatati de mine.

Curatam cepele si le tocam.

Punem in tava uleiul impreuna cu lingurile de bulion si ceapa si amestecam.

Așezam pești peste ceapa si adaugam rosiile spalate si taiate nu chiar bucati mici.

Condimentam cu sare, boiaua de ardei dulce si condimente pentru pește.

Adaugam apa la nivelul peștelui nu sa il acopere pentru ca peștii se fragezesc repede si dam la cuptor. Cand peștele capata o culaore frumoasa si se formeaza un sos dedesupt, scoatem afara din cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste afumat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macrou picant cu cartofi şi cremă de usturoi