Peste spada la grill

de mihaelar63 in Peste, 29 Noi 2021 | 4399 vizualizari

 

   Ne place pestele indiferent daca este de apa dulce sau de apa sarata.   Tocmai am gasit file de peste spada si ne-am rasfatat cu el .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr file de peste spada -[2 buc]
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lamaie zeama lamaie
  • piper cu lamaie
  • fulgi de chilli
  • usturoi granulat
  • sare
  • 400 gr cartofi
  • 2 linguri unt -optional
  • patrunjel verde
  • salata de rosii cu masline si cheddar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste spada la grill:

  1.  Bucatile de peste se sareaza si se stropesc cu zeama de lamaie . 
  2.   Condimentati cu usturoi granulat  ,piper cu lamaie si fulgi de chilli .
  3.  Ungeti cu ulei de masline si puneti pestele macar 30 minute la rece sa se marineze .
  4.  Feliile de peste spada se pregatesc la grillul incins .
  5.  Cartofi se curata si se fierb in apa cu sare .
  6. Serviti pestele spada cat este cald  cu garnitura de cartofi natur si patrunjel verde .
  7.  Daca doriti cartofii fierbinti  se pot amesteca cu unt . Eu am dorit sa nu avem aport mare de calorii si nu am mai pus unt .
  8. Alaturi puneti salata preferata . Noi am avut salata de rosii .
  9.  Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Daca doriti cartofii fierbinti se pot amesteca cu unt . Eu am dorit sa nu avem aport mare de calorii si nu am mai pus unt .

2

Pe viitor voi prepara si un sos la acest peste care fiind un rapitor are carnea mi ferma .

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste spada la grill" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Somon la gratar cu mix de legume