Piept de Curcan cu Legume

de BuburuzaBubu in Curcan, 9 Dec 2012 | 5942 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr piept de curcan,taiat cuburi
  • 3 cepe,taiate julien
  • 4 catei de usturoi tocati mare
  • 2 ardei grasi,rosu si verde taiati cuburi mari
  • 300 ml supa de legume
  • 3 linguri faina
  • 75 ml sos soja
  • 500 gr ciuperci,mici
  • 1 crenguta rosmarin
  • sare,piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de Curcan cu Legume:

Condimentam carnea de curcan cu sare si piper si o tavalim prin faina.
Intr-o tigaie cu peretii inalti, se incalzeste 3 linguri de ulei, se pune pieptul de curcan si se rumeneste pe toate partile la foc iute pentru 3 min. dupa care se scoate pe o farfurie.
In aceeasi tigaie adaugam 2 linguri de ulei,se pun ciupercile si le prajim cca 2 min.Se scot si se pun peste carne.
Adaugam din nou 2 linguri de ulei si prajim la foc iute,ceapa,usturoiul,rozmarinul si ardeiul,apoi adaugam supa si sosul soja,acum adaugam carnea si ciupercile si se lasa sa fiarba cca 15 min la foc mic.
Servim cu orez si un pahar de vin alb! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de Curcan cu Legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan la tigaie cu sos de vin alb, mozzarella si piersici