Piept de pui crocant la cuptor

de Angelina_Elena in Pui, 14 Iul 2013 | 4218 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mare
  • 6-7 linguri pesmet
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingurita oregano
  • jumatate lingurita boia iute
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui crocant la cuptor:

Spalam si curatam pieptul de pui, apoi il taiem fasii si presaram putina sare pe ambele parti.

Intr-un bol punem pesmetul, oregano, boiaua, putina sare si piper si amestecam.

In alt bol punem oul, smantana, un praf de sare si omogenizam.

Trecem fiecare bucata de piept de pui prin amestecul de ou, apoi prin pesmet si punem bucatile de piept de pui intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptor pana se rumeneste usor, vreo 20-30 de minute.

Servim cu garnitura de cartofi si sos de iaurt cu usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui crocant la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui Shanghai si Salata de morcov marinat