Piept de pui cu dovlecei, lamaie si patrunjel

de -Licurici- in Pui, 20 Iul 2022 | 7770 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui;
  • 1 dovlecel;
  • 1 zucchini;
  • Usturoi;
  • Lamaie;
  • Ulei de masline;
  • Patrunjel;
  • Sare;
  • Piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu dovlecei, lamaie si patrunjel:

Usturoiul se toaca si se amesteca bine cu patrunjelul tocat, zeama de lamaie si ulei de masline, apoi se pune impreuna cu pieptul de pui (taiat in bucati mai mari) intr-o punga la frigider, min. o ora.

Bucatile de pui se pun intr-o tigaie grill si se lasa cateva minute pe fiecare parte, pana se rumenesc frumos, apoi se baga la cuptor, 20-30min.

Dovleceii se taie rondele, se dau cu sare si piper, apoi se gatesc pe grill cate 2 min pe fiecare parte.

Se serveste cu usturoi tocat si patrunjel proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu dovlecei, lamaie si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui pe paine