Pilaf de orez cu carne si salata

de deyzy93 in Mancaruri cu carne, 14 Iun 2013 | 3873 vizualizari

 

De tinut minte......niciodata sa nu adaugati langa pilaful de orez carnati, in schimb puteti pune orice fel de carne doriti.

 

INGREDIENTE

  • 5 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 2-3 cani orez
  • ulei
  • sare
  • 1 cana suc de rosii
  • patrunjel
  • 1 bucata carne
  • 1 catel usturoi
  • salata
  • 2 cepe verzi
  • zahar
  • otet

Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu carne si salata:

Taiati ceapa, morcovul si ardeiul cubulete mici si le puneti la calit in ulei si 1 praf de sare , iar pe parcurs adaugati cate 1 canita de apa, dupa ce s-au calit puneti carnea si adaugati apa cat sa treca peste carne cu 2 degete. Dupa ce s-a fiert carnea de 3 sferturi mai adaugati apa si puneti si orezul. Inainte sa fie orezul fiert in totalitate puneti si 1 cana de suc de rosii. Cand este totul fiert adaugati patrunjelul si gustati de sare. Stingeti focul si lasati sa se domoleasca.

Pana se domoleste mancarea spalati salata si o rupeti putin (sa nu o taiati niciodata pentru ca isi pierde gustul) taaiti marunt usutoiul si il puneti peste salata, la fel procedati si cu ceapa....amestecati bine si adaugati sare, zahar , ulei si putin otet, le amestecati bine si le puneti cateva minute la rece. Inainte de a se servi gustati si mai adaugati daca mai trebuie ceva.

Acum totul este gata pentru servit....Sper sa va placa!

                                                 POFTA  BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu carne si salata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu piept de pui