Placinte cu varza calita

de Veronica22 in Mancaruri de post, 30 Mar 2017 | 6651 vizualizari

 

retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de faina alba
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 500 ml apa calda
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura zahar
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 varza
  • ulei
  • sare 
  • piper
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu varza calita:

Faina cernuta se amesteca cu sarea. Drojdia se amesteca intr-un bol, cu zaharul, pana devine lichida.Turnam drojdia peste faina, adaugam si uleiul si apa. Se framanata bine aluatul pe care apoi, il lasam sa creasca 45 minute, acoperit cu un servet.

Dupa ce aluatul a crescut, il framantam din nou putin si il portionam pe masa unsa cu ulei. Ne vor iesi cam 12-14 portii.

Varza taiata fin se pune la calit, intr-o cratita cu putin ulei. Condimentam cu sare si piper dupa gust. Intindem aluatul cu sucitorul, cam cat de mare este tigaia, punem la mijloc o lingura zdravana de varza si apoi adunam marginile aluatului in interior, pentru a acoperi umplutura. Placintele le vom praji in tigaia unsa bine cu ulei.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu varza calita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Guacamole