Platou cu legume coapte

de ana in Mancaruri de legume, 30 Iul 2010 | 6914 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii
  • 2 vinete
  • 4 ardeii
  • 1 lingura de ulei
  • 4 catei de usturoi
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou cu legume coapte:

Este o mancare foarte simpla ,rapida si foarte  gustoasa.

Vinetele le taiem rondele si le presaram cu sare ca sa-si lase din zeama.Intre timp ardeii ii taiem fasii si ii coacem pe gril sau intr-o tigaie bine incinsa unsa cu putin ulei.

La fel procedam si cu rosiile ,iar la sfarsit coacem rondelele de vinete.

Usturoiul il zdrobim  si il amestecam cu sare si 50 ml apa.

Asezam legumele coapte pe platou si le stropim cu usturoi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu legume coapte" nu uita sa-i faci un review.
 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de legume coapte