Pui cu usturoi la cuptor

de Brindusa in Pui, 6 Apr 2011 | 4626 vizualizari

 

Oricat m-am ferit toata iarna, raceala m-a ajuns si pe mine. Abia m-am ridicat din pat ca sa fac ceva de mancare pentru baietii mei.

 

INGREDIENTE

  • 3 copane de pui
  • 3 cartofi mari, curatati si taiati in 4
  • 15 catei de usturoi, necuratati
  • 3 linguri ulei de masline
  • 50 ml apa
  • sare, piper dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu usturoi la cuptor:

  • Incalzeste cuptorul la 200 C
  • Pune intr-o tava puiul, cartofii si usturoiul
  • Toarna apa, stropeste cu uleiul si presara sare si piper
  • Coace in cuptor, pe gratarul din mijloc, 15 minute
  • Pentru urmatoarele 15 minute muta tava mai sus, ca sa se aureasca frumos. 
  • Scoate usturoiul din coaja si paseaza-l impreuna cu putin din uleiul din tava.
  • Serveste cate 1 copan de pui cu 4 bucati de cartofi si putin sos de usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu usturoi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

deyutzky 1

07.04.2011, 17:45

arata binee ...insanatosire grabnica

Brindusa 1

07.04.2011, 18:24

Mersic pentru urari. Acum sunt muult mai bine.

mamaieelena 1

08.04.2011, 09:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos alb de piper si garnitura de ciupercute din cartofi