Pui pe sticla cu ostropel

de Rahela Velicu in Retete Delikat, 10 Iun 2018 | 2460 vizualizari

 


O mancare ideala pentru o duminica in familie. Pentru o singura masa pentru ca puiul meu a fost micut, dar a fost gustos tare. Mai ales ca am folosit condimentele pentru pui de la DELIKAT.
 

 

INGREDIENTE

  • 1 pui intreg
  • 2 linguri de condiment pentru pui de la DELIKAT
  • 50 ml ulei
  • 1 kg de rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare
  • marar
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla cu ostropel:

Pregatim mai intai puiul. Il ungem pe toata suprafata si in interior cu condiment pentru pui de la DELIKAT. Umplem o sticla de 500 ml cu apa si cu 2 linguri de ulei. Asezam puiul pe sticla si il punem intr-o tava. Dam la cuptor la 200 de grade C, pentru 55-60 de minute si din cand in cand mai intoarcem puiul in cuptor sa se rumeneasca bine pe toate partile.

Cat timp sta puiul la cuptor, pregatim ostropelul. Punem 3-4 linguri de ulei intr-o cratita, adaugam rosiile date pe razatoare si punem 10-15 minute pe foc sa se caleasca. Adaugam usturoiul pisat si o ceacsa de apa si lasam in continuare la fiert inca 15 minute. La final adaugam busuoicul, marar si sare dupa gust.

Servim puiul cu ostropel. 

TIPS-URI

1

Sticla trebuie curatata de eticheta inainte de folosire.

2

Daca doriti, puteti pune o sticla cu bere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla cu ostropel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pitoance