Pulpe la gratar cu garnitura de orez cu legume

de AnAmAryAnA in Pui, 23 Mar 2013 | 4156 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • o cana de orez
  • 5-6 ciuperci
  • 1 ceapa medie
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 mana marar verde
  • jumatate de ardei gras rosu
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare,piper,cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe la gratar cu garnitura de orez cu legume:

Condimentam pulpele si le punem pe gratar. Punem ceapa la calit, inclusiv ceapa verde, apoi adaugam pe rand ciupercile si ardeiul taiate cuburi si orezul. Lasam cateva secunde orezul sa se calesca sa i se inchida porii, apoi adaugam apa sa se acopere. Adaugam mararul tocat marunt si condimentam dupa gust. Mai lasam vreo 5 minute si luam de pe foc.

TIPS-URI

1

Servim cu acritura sau legume si ciuperci pe gratar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe la gratar cu garnitura de orez cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui dezosate cu piure de cartofi