Reteta ptr imunitate

de Panacris in Vegan / Raw vegan, 27 Oct 2012 | 11507 vizualizari

 

Un preparat foarte, foarte sanatos!

 

INGREDIENTE

  • pasta de catina 100 g,
  • tinctura de propolis 1 sticluta,
  • tinctura de echinaceea,
  • polen 100 g,
  • miere de salcam cat sa se umple o stilca de 800 ml.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta ptr imunitate:

Intr-o sticla curata si sterilizata, se pune tinctura de propolis, tinctura de echinaceea, polenul si se agita bine. Apoi se pune mierea pana se umple sticla, apoi se amesteca energic si se pune la macerat, la rece ( la frigider!) timp de 4-7 zile, timp in vcare se aguta de doua ori/zi. Se pastreaza in continuare la frigider si se consuma, in fiecare zi, dimineata pe stomacul, cate o lingurita.

Este un energizant foarte bun, dar si un intaritor al imunitatii. Cand este pe terminate, se poate prepara inca unul si tot asa, pana la primavara;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta ptr imunitate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

iry-gabriela 1

28.10.2012, 10:07

interesant!

adry88 1

28.10.2012, 10:20

foarte interesant

adnia 1

06.01.2013, 10:20

am salvat reteta si o sa fac si eu! pasta de catina cu miere e deja preparata, mai ramane sa-i adaug echinacea si propolis

COMENTEAZA

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Humus cu avocado