Rulada cu dulceata de cirese si stafide

de Lau in Dulciuri, 24 Mar 2011 | 3840 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 20 g drojdie
  • 200 ml lapte
  • 5 linguri zahar
  • un praf de sare
  • dulceata de cirese
  • stafide
  • 1 ou
  • esenta de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu dulceata de cirese si stafide:

Se face maiua din 4 linguri lapte, drojdia, un praf de sare, 2 linguri zahar, 2 linguri faina. Se amesteca bine, se lasa 15 minute pana face basici. Punem faina intr-un castron mai mare, facem gaura in mijloc si adaugam maiaua, restul de zahar si esenta, framantam coca si o lasam o ora pana isi dubleaza volumul.

Intindem o foaie, o ungem cu dulceata adaugam stafide si o rulam. O asezam in tava, o ungem cu oul baut si dam la cuptor pana se rumeneste deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu dulceata de cirese si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de biscuiti (by Doamna Dia)