Salam de pui (2)

de Miha in Mezel de casa, 23 Sep 2010 | 10451 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 pulpe de pui superioare dezosate
  • 10 g gelatina
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper boabe
  • foi de dafin
  • rozmarin
  • busuioc
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de pui (2):

Carnea se taie cuburi si se pune la fiert pe foc mic impreuna cu condimentele, in apa cat sa acopere carnea. Cand carnea este fiarta si apa a scazut sub nivelul carnii se scot foile de dafin si se arunca, apoi se adauga usturoiul pisat si se da deoparte. Cand s-a racorit se adauga gelatina hidratata in cateva linguri cu apa rece. Se omogenizeaza si se lasa la racit.

O parte din carne se toaca ( cu masina de carne sau prin blender), iar cealalta se taie bucatele mici cu cutitul. Se amesteca totul, impreuna cu zeama ce-a ramas. Punem compozitia rezultata pe o bucata de folie alimentara si rulam, dand compozitiei forma de baton. Invelim intr-o bucata de folie de aluminiu si dam la frigider pentru cateva ore, pana se intareste, apoi se portioneaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de pui (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

nadina73 1

24.09.2010, 01:14

aha deci favoritu e nr1 e bine de retinut

Corinuta 1

25.09.2010, 23:26

foarte bun! de facut ptr pitici

adry88 1

04.06.2011, 10:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

ieri la 18:56

Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate

ieri la 18:51

Cartofi gratinați cu gorgonzola

ieri la 18:43

Rulouri cu nectarine și gorgonzola

ieri la 09:09

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Caltabosi