Salata de primavara- de post

de Oana in Salate, 1 Apr 2009 | 9736 vizualizari

 

Azi am fost in piata si imi faceau cu ochiul toate verdeturile, frumos colorate si aranjate pe tarabe. Si am incarcat cosul (de la caruciorul copilului, desigur ) si am facut o salata simpla si plina de vitamine. Cred ca toti mancati o astfel de salata si adaugati ce verdeturi va plac mai mult si cat mai variate.

 

INGREDIENTE

  • o salata creata
  • o legatura de ridichi
  • 3 fire de spanac proaspat
  • 3 fire de ceapa verde
  • o legatura de marar
  • o rosie
  • sare, ulei de masline, otet sau lamaie, dupa preferinte
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de primavara- de post:

Verdeturile se curata si se spala bine sub jet de apa. Intr-un bol mai mare se rupe spanacul fasii, ceapa se taie mai maricel, ridichile se taie rondele si se adauga in bol, apoi se rupe salata, se toaca mararul si rosia cubulete. In ce ordine vreti voi :). Se amesteca 2 linguri ulei d emasline cu o lingura otet balsamic, putina sare si se rastoarna peste salata, amestecand verdeturile bine.

Mie nu imi place salata combinata cu lamaie, doar daca fac salata verde simpla

Pentru o masa de post se poate manca alaturi de orez basmati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de primavara- de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Salata cu flori