Salata de toamna

de reisnaor_2006 in Muraturi, 10 Sep 2015 | 36500 vizualizari

 

Noua ne place tare mult si o fac cu drag in fiecare an.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg gogonele
  • 2 kg castraveti
  • 2 kg ardei kapia rosu
  • 2 kg de ceapa
  • 1 mana de sare de muraturi
  • 0.700 ml otet de 9 grade
  • 0.700 ml apa
  • hrean
  • cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de toamna:

             Dupa ce am spalat legumele bine si am curatat ceapa taiem legumele feliute subtiri, le punem intr-un lighean, presaram o mana de sare mare si le lasam pana a doua zi. In ziua urmatoare stoarcem legumele de apa pe care a lasat-o peste noapte si le asezam in borcane. La fundul fiecarui borcan am pus betisoare de hrean si cimbru. Presam usor cu mana compozitia ca sa se aseze in borcane.

            Otetul si apa le amestecam ,mai punem sare dupa gust si turnam peste compozitia din borcane si capsam bine. Lasam la loc racoros borcanele.

            Pofta buna.

TIPS-URI

1

Putem adauga si miere de albine pentru o savoare deosebita.

2

Ramurele de telina verde la aroma.

3

La ingrediente putem pune si varza,morcovi,ardei grasi,telina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de toamna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

pe 13.06 la 18:56

Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate

pe 13.06 la 18:51

Cartofi gratinați cu gorgonzola

pe 13.06 la 18:43

 Varza noua cu sorici ( si altele )

pe 13.06 la 14:45

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Gogosari si conopida in otet