Salata Suba cu piept de pui

de Rahela Velicu in Salate, 9 Sep 2018 | 8141 vizualizari

 

O salata foarte gustoasa, cu un gust deosebit dat de combinatia cu sfecla rosie.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 1 sfecla mica
  • 2- 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 oua fierte
  • 200 g maioneza
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Suba cu piept de pui:

Mai intai punem la fiert pieptul de pui, in alta cratita cartofii cu morcovii si ouale, iar in alta cratita sfecla.

Dupa ce au fiert, taiem pieptul de pui in cubulete mici, iar legumele le dam pe razatoarea mare.

Punem pe un platou cubuletele de piept de pui, ungem cu putina maioneza si apoi adaugam cartofii. Presaram sare si ungem bine cu maioneza.

Urmeaza stratul de morcovi, apoi cel de ceapa tocata marunt, dupa care ungem cu maioneza, adaugam sfecla rosie data pe razatoarea mare si iarasi presaram sare si ungem cu maioneza. Urmeaza ultimul strat cu ouale date pe razatoarea mica si ornam cum dorim.

TIPS-URI

1

Eu folosesc maioneza cumparata la aceasta salata deoarece nu imi pare atat de gretoasa ca cea facuta in casa.

2

Salata trebuie lasata cateva ore la frigider pentru a se intrepatrunde gusturile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Suba cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu maioneza