Saleuri cu branza si chimen

de claudiaO in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2014 | 5667 vizualizari

 

Tot pentru iubitul meu sot am pregatit sambata si niste saleuri, ca sa acompanieze un pahar cu vin ;)

 

INGREDIENTE

  • 800 gr aluat foietaj Bella
  • 100 gr branza telemea veche de oaie
  • 50 gr cascaval
  • chimen
  • fulgi de ardei iute
  • 1 ou pt uns
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu branza si chimen:

Aluatul de foietaj il dezghetam in frigider - il punem de seara, iar dimineata e numai bun de lucrat cu el.

Despachetam aluatul si il taiem in fasii lungi de cca 15 cm si late cam de 1 cm. Ungem cu ou batut -  aici eu am avut un ajutor de nadejde , radem branza din belsug si putin cascaval, apoi presaram fulgi de chili si seminte de chimen. Luam cate un saleu si il rasucim de 2 ori, apoi il aseazam in tava tapetata cu hartie de copt. La fel procedam si cu urmatoarele ,lasand spatiu de cca 1 cm intre ele. Puenm la cuptor pana cresc frumos si sunt rumene.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu branza si chimen" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Saratele gustoase