Sangria

de cristina1985 in Cocktail, 30 Iun 2021 | 2484 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml vin rosu dulce
  • 400 ml Sprite
  • 1 lamaie
  • 1 portocala mare
  • 1 baton scortisoara
  • 3 lg zahar brun
  • 6 boabe strugure
  • 1/2 mar mare rosu
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sangria:

Eu am cumparat un vin dulce, la sticla si nu a fost nevoie de prea mult zahar. Trebuie gustat inainte,de a face sangria!

Se spala fructele. Apoi, se taie portocala in doua jumatati. Una din ele trebuie stoarsa, iar cealalta se taie felii (cu tot cu coaja).O jumatate din mar si lamaia , se taie felii ( cu tot cu coaja).

Se pun intr-o oala de inox, sucul de la portocala, fructele taiate (mar,lamaie,portocala), boabele de struguri (intregi sau taiate), zaharul brun,un baton scortisoara si amestecati putin.Lasati 5 minute,apoi desfaceti sticla de vin,turnati 500 ml  peste fructele din oala,apoi 400 ml Sprite.

Se tine la frigider 4 ore, se scot fructele,se strecoara si se poate servi. Puteti decora paharele, cum doriti.

TIPS-URI

1

Puteti adauga frunze de menta,inainte de a-l tine la rece.

2

Se poate adauga gheata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sangria" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sangria