Sangria alba

de cristina1985 in Bauturi, 5 Oct 2021 | 2604 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 ml vin alb
  • 300 ml sirop din compotul de ananas (conserva a avut 825 g )
  • 3 lg zahar alb
  • Fructe:
  • 3-4 rondele mari de ananas
  • mango (copt)
  • 1 para
  • struguri
  • Optional:
  • zmeura
  • frunze proaspete de menta
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sangria alba:

     Se pune vinul intr-o oala. Se curata mango si para de coaja si se taie cubulete . Se pun fructele in vasul cu vin ,alaturi de  3-4 rondele de ananas (taiate) si struguri. Se adauga 3 lg zahar (in cazul in care vinul este dulce ,puneti mai putin zahar ) si 300 ml sirop din compotul de ananas.Cine doreste, poate folosi frunze de menta.

Se tine la frigider 4 ore,apoi se strecoara printr-o sita si se poate servi. La final, am avut 850 ml sangria.

 

TIPS-URI

1

Se poate decora cu zmeura sau fructe de padure (proaspete,pentru a nu colora sangria).

Daca ti-a placut reteta noastra "Sangria alba" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sirop de catina