Saratele de casa rapide

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2013 | 13626 vizualizari

 

Sunt niste saratele care se fac foarte rapid, se pot face dupa gustul fiecaruia, daca aveti musafiri cu siguranta ii veti impresiona,eu le-am facut cu ce a mai ramas de la o placinta.

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat de placinta
  • 1 ou
  • 100 gr cascaval
  • pasta de masline negre sau verzi si sos pesto
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele de casa rapide:

Fiind aluat cumparat si congelat il vom lasa sa se dezghete. Cind este gata pudram masa de lucru cu putina faina si il vom intinde putin cu sucitorul. Daca ne este prea greu sa lucram cu tot aluatul odata il vom taia in jumatate si il facem pe rind. Deci, dupa ce am intins aluatul il taiem fisii subtiri groase cit un deget,ungem o fisie de aluat cu sos pesto sau pasta de masline, punem deasupra o alta fisie, apasam usor , le mai putem intinde putin din mina daca este cazul si le sucim in spirala. Le punem in tava de copt in care am pus dinainte hirtie de copt. Cind le-am terminat le ungem cu ou batut si presaram deasupra putin cascaval ras. Sunt mult mai bune decat cele din comert si le puteti umple dupa preferinte.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele de casa rapide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Sim0na 1

28.01.2013, 21:38

buneee

simona72 1

29.01.2013, 16:58

multumesc la toate pt urari!

Ina 1

21.02.2017, 20:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu telemea