Sendviş lacto vegetarian

de Bucataras in Sandvisuri, 17 Mai 2014 | 8216 vizualizari

 

Bogat în proteine!

 

INGREDIENTE

  •  pâine proaspătă sau prăjită
  • cremă de brânză natur Delaco
  • roşii
  • avocado
  • ceapă verde
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendviş lacto vegetarian:

Pregăteşti legumele: roşia o tai cubuleţe, ceapa verde rondele iar pe avocado îl cureţi de coajă, scoţi sâmburele şi apoi îl tai cubuleţe. Ungi pâinea cu cremă de bânză, aşezi legumele şi presari piper.

Poţi decora şi cu frunze de pătrunjel.

Cost/porţie: 3,5 Lei

Timp de preparare:  5 minute

TIPS-URI

1

 Avocado apare foarte des în ofertele magazinelor, trebuie doar să fii pe fază pentru a putea să-ţi prepari căt se poate de economic acest sendviş super-hrănitor, bogat în proteine şi calciu?

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendviş lacto vegetarian" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (21)

reisnaor_2006 1

21.10.2014, 16:46

delicios de bun

Ligia Bxl 1

21.10.2014, 17:29

immm si eu vreau

miki_a 1

16.01.2022, 12:38

O idee bună pentru un mic dejun rapid!!!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Croque madame (sendvis la cuptor)