Soia cu legume si sos de rosii

de oanapl in Mancaruri de post, 22 Mar 2018 | 4688 vizualizari

 

Am pregătit o mâncărică de post cu soia, legume și sos de roșii. Vă invit să o incercați și voi deoarece e delicioasă.

 

INGREDIENTE

  • 150 g soia cuburi
  • 1/2 ardei roșu
  • 7 roșii cherry
  • 2 fire ceapă verde
  • 1 dovlecel mic
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 100 g roșii întregi în sos
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Soia cu legume si sos de rosii:

Cubulețele de soia le pui la fiert în apă cu puțină sare, timp de 10 minute. După ce au fiert, le scoți și le lași la scurs într-o strecurătoare.
Speli legumele. Ceapa verde o tai rondele, ardeiul îl tai feliuțe, iar dovlecelul îl cureți de coajă și îl tai cubulețe.

Într-o tigaie, pui ulei de măsline și pui la călit ceapa, ardeiul, dovlecelul și roșiile cherry. Adaugi sare, piper și cimbru după gust. Adaugi cubulețele de soia.

Mixezi roșiile decojite cu sosul cu ajutorul unui blender vertical, mai adaugi ½ căniță apă și torni sosul peste legume și amesteci ușor.

Torni compoziția într-un vas termorezistent și îl introduci în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C, pentru 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Soia cu legume si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole de post