Sos rapid de usturoi

de lia maria in Sosuri, 29 Iul 2010 | 5284 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 galbenus
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 varf de cutit de bicarbonat de sodiu
  •  1 felie de paine alba
  • 6 linguri ulei
  • sare
  •  piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos rapid de usturoi:

Usturoiul se curata. Painea se pune la inmuiat in apa cam 5’apoi se stoarce bine.Punem toate ingredientele in blender, dam drumul si in 5’ avem sosul gata, numai bun de servit.

Eu l-am servit cu paneuri de vinete si conopida.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos rapid de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

lia maria 1

30.07.2010, 10:24

nadina73adevarul este ca si eu ma confrunt cu aceiasi problemadar oricum prepar pentru restul familieieu gust cate putin

lia maria 1

30.07.2010, 10:25

mena29ma bucur ca-ti place

epurasha2bb 1

30.07.2010, 16:19

ah ce mi-as dori sa am in fata platoul ala al tau cu paneuri si sos de usturoi cu tot!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
St Louis sos de barbeque