Spirale aperitiv

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2013 | 8930 vizualizari

 

Mie imi plac chestiile ''pe repede-nainte'',mai ales cand n-ai chef de gatit...

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat de foitaj
  • cca 200 g cascaval
  • cca 200 g salam feliat foarte subtire
  • ketchup
  • 1 ou pt.uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale aperitiv:

Se intinde foitajul cu sucitorul,se unge cu ketchup jumatate din foaie,se aseaza feliile de salam pe jumatate din foaie,se pune cascavalul dat prin razatoarea mare.Pe partea cealalata se pensuleaza cu apa( sa faca aderenta foile intre ele) si acoperim partea cu ingredientele.Se preseaza bine ca sa iasa aerul dintre foi.Cu rola de feliat pizza sau cutit,se taie aluatul in fasii lungi cam de 2-3 cm.Se rasuceste fiecare fasie si se unge cu ou.Se da la cuptorul incins pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

gaby_gabytza 1

24.01.2013, 15:31

gustos

diana_k 1

24.01.2013, 15:59

Alinutza80 1

26.01.2013, 13:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de cartofi