Supa crema de ciuperci

de Patricia Iordache in Supe, 2 Mar 2013 | 3231 vizualizari

 

Acest preparat este preferatul meu :) Se pregateste rapid si este foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • - 500 gr ciuperci champignon micute (proaspete);
  • - 2 cepe potrivite;
  • - 3 morcovi potriviti;
  • - 1 radacina patrunjel;
  • - 200 gr smantana;
  • - 1 l supa de pui (daca nu aveti puteti folosi cuburile concentrate...desi nu sunt sanatoase);
  • - 1 legatura patrunjel;
  • - 2-3 linguri ulei;
  • - sare;
  • - piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de ciuperci:

Ceapa se toaca marunt si se caleste putin in ulei incins (2-3 linguri).

Spalam ciupercile (sau nu), taiem morcovii si radacina de patrunjel dupa preferinta si  adaugam peste ceapa. Tuarnam putin din supa calda si lasam sa se inabuse totul aproximativ 15 minute.

Adaugam restul de supa calda si  mai  lasam sa mai fiarba 5 minute.

Oprim focul si mixam totul cu ajutorul unui mixer manual sau in blender.

Adaugam sare, piper dupa gust, smantana si mai dam intr-un clocot.

Luam de pe foc si presaram patrunjelul tocat. 

Eu am ornat cu cateva felii de ciuperci proaspete si cu crutoane!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

COSTEO 1

01.09.2013, 17:52

Interesanta ,nu am mancat,trebuie sa fie f buna!

Patricia Iordache 1

02.09.2013, 14:09

Dragele mele, ma bucur ca va place! Costeo, daca nu ai mancat, sa incerci, e foarte buna!

babi5 1

04.09.2013, 16:53

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de ciuperci cu smantana si crutoane