Supa de porc

de Andra_Constantinescu in Supe, 11 Mai 2015 | 3552 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg picior de porc;
  • o ceapa;
  • o jumatate de morcov;
  • un ardei;
  • 3l apa;
  • 100 ml suc de rosii;
  • o mana de spagete;
  • o legatura de leustean verde;
  • sare, dupa gust.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de porc:

Carnea se taie bucati, se spala si pune la fiert in apa rece cu o lingurita de sare. Cand se face spuma deasupra apei, aceasta se ia treptat, pana cand nu mai ramane deloc, apoi se adauga legumele intregi, curatate (ceapa de foi, morcovul de coaja, ardeiul de seminte) si spalate. Dupa ce se fierbe bine totul, legumele se scot si se adauga sucul de rosii si se potriveste supa de sare. Se adauga apoi spaghetele rupte in bucati mai mici si se mai tine supa la clocotit cateva minute. La final, se ia oala de pe foc si se adauga leusteanul verde tocat marunt.

Se poate servi cu ardei iute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu cus-cus