Tarta cu branza picanta si ceapa verde

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 1 Iul 2014 | 36840 vizualizari

 

Este un fel de tarta cu aluat de patiserie cumparat de la Lidl, care se comporta excelent atat la placinte, tarte si chiar poate fi inlocuit cu succes ca si aluat de pizza...Eu il folosesc atunci cand vreau sa pregatesc ceva rapid cu ce se gaseste prin frigider...

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de patiserie Belbake(de la Lidl)
  • pt umplutura:
  • 200 gr branza dulce de vaci
  • 100 gr branza cheddar picanta
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 oua
  • 3-4 linguri smantana
  • 1 praf de sare si piper
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza picanta si ceapa verde:

Aluatul nefiind congelat nu necesita timp de asteptare pentru a fi decongelat. Deci...se scoate aluatul, care este prevazut cu hartie de copt si se intinde cu tot cu hartia de copt, in tava mare a aragazului. Se unge aluatul cu putin ulei de masline. 

Pt umplutura: branza de vaci se zdrobeste cu furculita, se adauga branza cheddar picanta data pe razatoarea cu ochiurile mari, se adauga ceapa taiata marunt, ouale, smantana si un praf de sare. Se amesteca compozitia si se pune peste aluatul din tava. Se presara deasupra piper proaspat macinat, se da tava la cuptorul incins la 180-190 grade pt 15-20 minute, pana se rumeneste deasupra.

Se portioneaza si se serveste calda. Sa va fie de bine!!

TIPS-URI

1

serviti tarta cu un sos tzatiki facut in casa

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza picanta si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu spanac