Tarta cu nuci si ciocolata

de jolygina in Prajituri, 11 Iun 2013 | 4260 vizualizari

 

de curand mi-am cumparat o carte cu delicii numai cu ciocolata si le-am promis baietilor mei ca am sa-i rasfat in fiecare saptamana cu cate un deliciu ciocolatos ,ignorati data pentru ca nu am setat-o la aparat

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 200g zahar
  • 300g ciocolata (eu am pus cu lapte)
  • o ceasca de capucino sau cafea facuta cu lapte
  • 100g de unt
  • o esenta de rom
  • un praf de copt
  • 2 plicuri zahar vaniliat
  • 300g nuci macinate
  • 10 linguri de faina (daca vi se pare ca e prea subtire puteti sa mai adaugati faina)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu nuci si ciocolata:

Amestecam  ouale cu zaharul si nucile ,adaugam ceasca de cafea ,apoi ciocolata o topim si o amestecam cu untul care a fost si el topit si le amestecam cu compozitia de oua .

Cand s-a incorporat bine adaugam faina care a fost amestecata cu praful de copt si zaharul vanilat .

La final adaugam esenta de rom .Punem compozitia la cuptor timp de o ora la 180 de grade ,inainte de a o scoate din cuptor o incercam cu scobitoarea pentru a fi siguri ca s-a copt .

La sfarsit o pudram cu zahar pudra .O putem servi foarte bine la cafea dimineata !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu nuci si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

jolygina 1

12.06.2013, 10:24

va pup fetelor

Sim0na 1

12.06.2013, 13:48

Ce ciocolatoasa delicioasa!

jolygina 1

12.06.2013, 14:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciocolata si mousse de vanilie