Tarta rapida cu legume

de Adele in Mancaruri de legume, 12 Aug 2014 | 2858 vizualizari

 

Eu am facut cu ce aveam prin frigider ..voi puteti adauga ce si cum va place: )

 

INGREDIENTE

  • Aluat fraged (brisee) din comert.
  • 1 ardel.
  • 1/2 ceapa.
  • 1-2 zucchini .
  • 2 rosii.(eu am folosit din conserva).
  • 1 cub/o lingura potrivita delicat.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta rapida cu legume:

Punem o tigaie pe foc cu o lingura de ulei , tocam ceapa ,o punem la calit la foc mic.Dupa care spalam si taiem ardelul si zucchinul (dupa placere) le adaugam peste ceapa si punem si 1-2 linguri de apa impreuna cu delicatul .Le coacem cateva minute (4-5) si le lasam la racit.

Asezam aluatul in tava ,punem si legumele racite,iar deasupra punem bucatele de rosie(in caz ca sunt proaspete le taiem felii)dupa care dam la cuptor la 180° pentru 15-20 minute.

Cand este gata,o scoatem si o lasam la racit .Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Puteti face si aluatul in casa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta rapida cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Adele 1

13.08.2014, 12:13

Bya Ralu 1

15.08.2014, 18:07

buna

Adele 1

15.08.2014, 18:42

multumesc Bya

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

pe 16.06 la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci