Tocanita de ardei

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 20 Oct 2018 | 6851 vizualizari

 

"Reteta inspirata de toamna"
Reteta inspirata de Rocsi: https://www.bucataras.ro/retete/mancare-de-ardei-copti-16301.html
Eu nu am copt ardeii, i-am folosit cruzi, mai simplu.
Nu am pus usturoi, din cauza de mofturosi.
Am pus boia si marar in loc de patrunjel, fiind fan marar.
A iesit o tocanita foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 4 cepe
  • 5 ardei verzi
  • 5 ardei capia
  • 3-4 ardei
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura marar
  • vegeta
  • boia
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ardei:

Ardeiul se curata, se spala si se taie bucati mai mari.

Ceapa se curata si se toaca mai mare.

Intr-o cratita se pune uleiul si ceapa si se caleste 4-5 minute.

Se pune ardeiul, vegeta, piper, boia si se mai caleste 3-4 minute.

Se pune apa si se fierbe 15-20 minute.

Se pun rosiile, se amesteca si se fierbe inca 15 minute.

Se pune mararul tocat si se introduce in cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute.

Spre sfarsit se amesteca si se potriveste de gust cu sare si piper.

Se mananca ca atare sau garnitura la friptura.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta