Tocanita de pui

de mimmi in Pui, 17 Oct 2011 | 9338 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe superioare pui
  • apa
  • sare,piper,boia
  • frunze patrunjel
  • usturoi
  • lapte
  • 6 linguri faina
  • 1 ceapa
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui:

Taiem ceapa marunt si o calim in putin ulei,adaugam boia dupa gust si completam cu apa pana la jumatate.

Se spala bine pulpele de pui si se pun la fiert in apa,se adauga piper si sare dupa gust,cand pulpele sunt aproape fierte se pregateste ingrosala din faina si lapte.(trebuie sa fie ca o smantana curgatoare) Se adauga usturoiul pisat(dupa gust) si frunzele de patrunjel. Se da focul la minim si turnam incet ingrosala amestecand incontinuu pentru a nu se forma cocoloase. Se mai lasa la fiert aproximativ 10 minute,timp in care trebuie sa nu uitam sa mestecam.

Se serveste cu mamaliguta si muratura.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (12)

Cris2711 1

18.10.2011, 12:07

LUK 1

18.10.2011, 15:54

buunnaaa

cocolina 1

22.04.2012, 14:06

Foarte buna imi place mult ca e cu lapte

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la capac