Tocanita din pulpa de porc cu zucchini si frisca de gatit

de naomy in Porc, 25 Mar 2012 | 4936 vizualizari

 

Trebuie sa marturisesc ca este foarte buna, doream sa fac ceva special si intr-adevar a iesit, sunt multumita de inventie si am sa mai repet :).

 

INGREDIENTE

  • 2 zucchini
  • 300 gr pulpa de porc
  • 150 frisca lichida de gatit
  • 50 gr unt
  • 3 catei de usturoi
  • 2 frunze busuioc
  • 3-4 fire patrunjel
  • sare dupa gust
  • condimente la alegere (eu am pus doar piper recent macinat)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din pulpa de porc cu zucchini si frisca de gatit:

Pentru inceput am pus untul la topit si am taiat cubulete potrivite bucata de pulpa, separat am curatat de coaja zucchini si i-am taiat cubulete. Dupa cum vedeti in imagine am pus bucatiile de pulpa la prajit si am acoperit cu un capac (am gatit in oala de fonta) am lasat carnea  pana ce a primit culoare aurie si apoi am adaugat zucchini,sarea si piperul si am lasat sa mai fiarba cam 15 min, timp in care am mestecat mereu. Cand carnita e gata si zucchini a lasat suficienta apa si e fiert am adaugat busuiocul, patrunjelul si usturoiul toate taiate marunt, am mai dat un clocot apoi am luat oala de pe foc si am adaugat frisca de gatit. Este o tocanita extraordinar de buna, mai ales acum la inceput de primavara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din pulpa de porc cu zucchini si frisca de gatit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc cu omleta si legume