Tochitura cu mamaliguta

de Oana in 2 Portii = 20 LEI, 20 Apr 2017 | 22878 vizualizari

 

Un pranz rapid si delicios, doua portii, maxim de bunatate! Va invit sa testati!
Reteta video, pas cu pas, o gasiti mai sus!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr ceafa de porc
  • 200 gr pulpe de pui dezosate
  • 150 gr cabanosi
  • 4 fire usturoi verde
  • 250 ml suc de rosii
  • 100 ml apa
  • 4 crengute cimbru proaspat
  • 3 linguri ulei
  • sare si piper
  • o lingurita boia dulce

Pentru servire:

  • 2 oua ochiuri
  • 50 gr telemea rasa
  • mamaliguta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu mamaliguta:

  • Pune intr-o tigaie mai adanca uleiul, adauga pulpele de pui taiate cubulete si lasa-le sa se gateasca cateva minute, Scoate-le apoi intr-un castron.

  • Adauga carnatii cabanosi taiati rondele si lasa-i sa se prajeasca putin, apoi scoate-i intr-un castron.

  • Pune apoi in tigaie ceafa de porc taiata cubulete si las-o putin la rumenit pe toate partile.

  • Adauga deasupta puiul si cabanosul si pune usturoiul verde taiat marunt.

  • Condimenteaza dupa gust cu sare, piper si boia dulce.

  • Pune 100 ml apa si lasa putin la fiert.

  • Adauga apoi sosul de rosii si crengutele de cimbru.

  • Lasa sosul sa fiarba putin.

  • Serveste tochitura alaturi de mamaliguta, cu branza telemea rasa deasupra si cate un ou ochi

TIPS-URI

1

Optional, poti adauga si putin vin in sos, pentru o aroma deosebita.

2

In loc de usturoi verde se poate folosi usturoi uscat, in functie de sezon.

3

Daca preferi sosul cu ceapa, poti adauga, dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Creveti cu usturoi reteta rapida si sanatoasa