Varza acra cu carne de porc si smantana

de Rahela Velicu in Porc, 21 Ian 2018 | 3905 vizualizari

 

Si cand ma gandesc ca pana de curand nu mancam varza acra... mare pierdere :))

 

INGREDIENTE

  • 2 verze
  • 700-800 g pulpa de porc
  • 1 cana de zeama de varza
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 3 linguri pasta de tomate
  • marar
  • piper
  • smantana
Portii: 9
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza acra cu carne de porc si smantana:

Mai intai tocam varza, ii adaugam 1 cana de zeama de varza si 1 cana de apa, ceapa tocata marunt, morcovul ras pe razatoarea cu ochiuri mari si punem la fiert 35-40 de minute.

Adaugam pasta de tomate, inca 1 cana de apa, piper si dam la cuptor pentru inca 40-45 de minute. Mai amestecam din cand in cand si mai adaugam apa, daca este nevoie.

Adaugam carnea prajita si mararul si mai lasam inca 15-20 de minute la cuptor.

Servim cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza acra cu carne de porc si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu carne de porc la cuptor