Varza calita la cuptor cu pulpa de pui

de AndreaE in Pui, 17 Mar 2014 | 7618 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc varza murata
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1 ceasca de bulion
  • 6 pulpe de pui
  • sare, piper, cimbru
  • 2 linguri ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita la cuptor cu pulpa de pui:

Am tocat marunt ceapa si ardeiul , morcovul l-am ras si apoi cu 2 linguri de ulei le-am pus la calit. Varza am taiat-o fidelute si am adaugat-o in cratita cu legume. Am lasat pe foc 15 minute, am adaugat sare, piper , cimbru si 1 ceasca de bulion si am mai lasat sa de-a un clocot.

Pulpele de pui le-am pus la fiert . Cand au fost fierte , le-am spalat bine si le-am condimentat cu sare si piper.

Varza calita am mutat-o intr-o alta cratita , deasupra am asezat pulpele de pui si le-am bagat la cuptor. Am lasat sa se prajeasca carnea pe o parte , apoi le-am intors si pe cealalta parte. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita la cuptor cu pulpa de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza la cuptor cu ciocanele