Vin fiert

de Alexandra Burz in Bauturi, 30 Dec 2013 | 2944 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml vin alb demidulce
  • 4 linguri zahar
  • 2 batoane scortisoara
  • 1 portocala
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vin fiert:

  • se pune vinul la fiert
  • se adauga zaharul, scortisoara
  • portocala se curata de coaja, se taie felii si se adauga in vin
  • se fierbe totul 5 minute
Daca ti-a placut reteta noastra "Vin fiert" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Alexandra Burz 1

30.12.2013, 21:42

Rocsi 1

31.12.2013, 19:21

Bun, bun pentru cine bea vinut.

Alexandra Burz 1

06.01.2014, 14:55

COMENTEAZA

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vin fiert nemtesc - Gluhwein