Vinete umplute

de ella 87 in Mancaruri de legume, 22 Feb 2011 | 5364 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • vinete,
  • ceapa,
  • sare,
  • piper,
  • verdeata,
  • bulion,
  • cascaval,
  • usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Mai intai spalam vinetele si le taiem pe lung, fara sa le curata de coaja. Cu o lingura, scobim miezul si il tocam marunt cu un cutit. Punem ulei la incins,agaugam ceapa asteptam sa devina translucida si adaugam si miezul de la vinete, lasam putin sa se patrunda. Punem peste verdeata usturoiul si bulionul si amestecam. Le luam dupa foc,si incepem sa umplem vinetele,radem cascaval sau telemea deasupra si dam la cuptor 25 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

LUK 1

22.02.2011, 20:39

tare bine arata

ella 87 1

22.02.2011, 22:22

cu carne tocata cred k sunt mai bune...

MotanLaOale 1

23.02.2011, 08:06

bune bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob de ciuperci,vinete si dovlecei